Henk Langen  |  Beeld & Geluid
verkoop  -  reparatie  -  schotelantennes  -  Loewe dealer  -  Ziggo dealer  -  Canal Digitaal dealer  -  Joyne dealer
 
Vierde lustrum Henk Langen

De Betuwe, 28 november 2007

Henk Langen RTV Service, gevestigd aan de Elster Grindweg, bestaat 1 december 2007 exact 20 jaar. De naam van het bedrijf is een begrip in deze regio.

In de afgelopen twee decennia heeft Henk Langen de verschuiving in radio en televisiebranche, van analoog naar digitaal, meegemaakt en Henk Langen met zijn team hebben die ontwikkelingen nauwlettend in de gaten gehouden. Ook door op tijd in te springen op die ontwikkelingen en het bieden van goede service en goed advies heeft Henk Langen RTV Service zich al die jaren staande gehouden.

Henk Langen verkoopt in de winkel televisietoestellen van meerdere merken met als hoofd merk Loewe. Daarnaast levert hij passende apparatuur. Zijn klanten komen uit de hele regio en zelfs ver daarbuiten. "Wij leveren en installeren televisies, schotelantennes en geluidinstallaties, zowel bij particulieren alsook bij bedrijven. En als de klant dat wilt, verzorgen wij ook de volledige installatie ervan bij hen thuis", vertelt Henk Langen. "Onze toegevoegde waarde is de service die we leveren: van advies tot aan het installeren en repareren, dat is onze kracht!" Meer weten over Henk Langen RTV Service? Bel even: 026-4742608.
           
  Contact     Openingstijden  
           
  Elster Grindweg 1     Dinsdag t/m donderdag: 13:00 - 18:00 uur.  
  6665 NC DRIEL     Vrijdag: 13:00 - 20:00 uur.  
        Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur.  
  T: 026 47 42 608        
  E: info@henklangen.nl     Klik hier voor een routebeschrijving