Henk Langen  |  Beeld & Geluid
verkoop  -  reparatie  -  schotelantennes  -  Loewe dealer  -  Ziggo dealer  -  Canal Digitaal dealer  -  Joyne dealer
 
Hét Zaken Nieuws:

Love brings together what belongs together…

In 1971 begon Henk Langen als beroepsmillitair aan zijn loopbaan tot hij in 1978 ging werken bij onder andere Skala Verhuur en Dirksen Electronicaopleidingen. Toch kroop 21 jaar geleden ook het ondernemerschapverlangen bij Henk door zijn bloed en met de passie voor service, in combinatie met zijn ervaringen en vaktechnische opleidingen startte hij in 1988 een uniek concept.

Henk Langen Beeld & Geluid is het vertrouwde adres voor alles wat te maken heeft met televisie`s, video`s, schotelantennes, dvd-spelers en geluidsinstallaties. Of het nu gaat om een LCD- of plasma TV, een nieuwe geluidsinstallatie, een kabeltje van de computer naar de versterker, je vindt het bij Henk Langen. De hoogstaande service is al 21 jaar subliem, evenals het merk Loewe dat zijn tijd ver vooruit is en waar Henk Langen zowel specialist als officieel dealer van is. Uiteraard levert het bedrijf ook alle andere merken.

Henk vertelt: “Wij voeren verkoop en reparatie onder één dak. De service blijft voor ons het belangrijkste punt. Vakkundig thuisbezorgen en installeren, het geven van een eerlijk, objectief en gedegen advies en een zeer kundige technische dienst. Service is voor ons de normaalste zaak van de wereld. In onze winkel ervaart u een unieke combinatie van design en techniek.

> Lees meer..Wat het bedrijf absoluut uniek maakt is het feit dat reparatie van plasma schermen, LCD schermen en, zoals Henk het noemt; ‘dikbuikjes’ (oude ‘gewone’ televisies) in eigen huis gebeurt. Een printplaat vervangen kunnen uiteraard meer bedrijven, maar het vervangen van componenten op de printplaat in eigen huis maakt het wel uniek in de regio!

Wilt u de meest complete audiovideo-installatie ter wereld eens in levende lijven komen bekijken en beluisteren? Loewe zit boordevol toekomstgerichte techniek. Zo zijn er tv’s met ingebouwde harddisk zodat u geen aparte kastjes nodig heeft om uw favoriete films of televisieprogramma’s op te nemen. En ook is draadloze verbinding met bijvoorbeeld uw laptop of computer al heel normaal. Geïntegreerde ontvangstmogelijkheden voor uw satelliet en de combinatie met de diverse Loewe surround systemen maken het een geweldig plaatje!

Wilt u dit moois komen bekijken: De openingstijden zijn van maandag t/m donderdag tussen 13.00-18.00 uur, op vrijdag van 13.00-20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00-16.00 uur.


           
  Contact     Openingstijden  
           
  Elster Grindweg 1     Dinsdag t/m donderdag: 13:00 - 18:00 uur.  
  6665 NC DRIEL     Vrijdag: 13:00 - 20:00 uur.  
        Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur.  
  T: 026 47 42 608        
  E: info@henklangen.nl     Klik hier voor een routebeschrijving